Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g Wasser
- 500 g Rote Bete, roh, in kleinen Würfeln (1 cm), siehe Tipp
-
100
g Joghurt, 3,5% Fett
of 100 g Schmand - 40 g Mayonnaise
- 1 Bund Schnittlauch, in feinen Röllchen
- 10 g Zitronensaft
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 1 - 2 Prisen Zucker
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 639 kJ / 152 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 9 g
- Vezels
- 3.6 g
Alternatieve recepten
Rosenkohlsalat
25 Min
Rote Bete warm (Buraczki na ciepło)
1h
Chicoréesalat mit Orangen und Joghurt-Schnittlauchdressing
15 Min
Bunter Rettichsalat
1h 10 min
Fenchelsalat mit bunten Tomaten
10 Min
Brot mit Rote Bete und Hering (Smørrebrød)
50 Min
Grünkohl-Paprika-Salat
1h 15min
Rotkohlsalat
2h 20 min
Radieschen-Rettich-Salat
15 Min
Matjes-Apfel-Ragout mit Eisbergsalat
15 Min
Spitzkohlsalat mit Röstzwiebeln
20 Min
Chinakohl-Salat
15 Min