Apparaten en accessoires
Johannisbeereis
Voorbereiding. 15min
Totaal 8u. 30min
4 Portionen
Ingrediënten
-
Zucker120 g
-
rote Johannisbeeren abgezupft400 g
-
Wasser50 g
-
Sahne150 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 Portion
Eiwitten
2 g
Calorieën
1152 kJ /
275 kcal
Vetten
12 g
Vezels
3.5 g
Koolhydraten
36 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
THERMOMIX® Magazin 2/2016
24 recepten
Duitsland
Duitsland
Misschien vind je het ook leuk...
Johannisbeergelee
25min
Johannisbeersorbet
9u.
Sauerkirsch-Bananen-Konfitüre
35min
Brombeer-Vanille-Konfitüre
20min
Johannisbeer-Zitronen-Konfitüre
20min
Roh gerührte Himbeer-Johannisbeer-Konfitüre
13u.
Erdbeer-Holunder-Konfitüre
40min
Brombeer-Thymian-Konfitüre
25min
Johannisbeer-Mango-Konfitüre
25min
Kirschkonfitüre
25min
Rote Johannisbeer-Apfel-Konfitüre
25min
Quitten-Himbeer-Konfitüre
30min