Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Mürbeteig
- 200 g Butter, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 500 g Mehl
- 180 g Zucker
- 2 Eier
- 1 Prise Salz
Belag und Fertigstellung
- 600 g Sahne
- 300 g Milch
- 120 g Zucker
- 20 g Vanillezucker, selbst gemacht
- 1 ½ Pck. Vanillepuddingpulver
- 5 Äpfel, säuerlich, geschält, geachtelt, entkernt (ca. 750 g)
- 5 Quitten, geschält, geachtelt, entkernt (ca. 900 g)
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1378 kJ / 329 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 38 g
- Vetten
- 17 g
- Vezels
- 3.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mohn-Brombeer-Kuchen mit Streuseln
5h
Gedeckter Quittenkuchen
3h 30 min
Brombeer-Kuchen
2 godz.
Dresdner Eierschecke vom Blech
4h 30 min
Stachelbeer-Schmand-Kuchen
1h 40 min
Quitten-Tarte
50min
Zwetschgen-Schmand-Kuchen
1 Std. 10 Min
Holunder-Apfel-Streuselkuchen
2 godz.
Versunkener Apfel-Zwieback-Kuchen
3h
Obstkuchen mit Quark-Öl-Teig
50min
Ingwer-Quitten-Streusel
1h 5min
Butter-Apfel-Kuchen
3h