Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 370 g Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 200 g Butter, weich, in Stücken
- 150 g Saure Sahne
- 70 g Zucker
- 20 g Vanillezucker, selbst gemacht
- ½ TL Backpulver
- 2 Prise Salz
- 1 Ei, getrennt
- 2 EL Hagelzucker
- 120 g Pflaumenmus
- 600 g Pflaumen, halbiert, entsteint
- Puderzucker zum Bestäuben
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1761 kJ / 420 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 55 g
- Vetten
- 19 g
- Vezels
- 2.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Rhabarber-Streusel-Kuchen
2h 25min
Aprikosen-Johannisbeer-Kuchen
1h 20min
Holunder-Apfel-Streuselkuchen
2 Std.
Pflaumen-Plunder-Teilchen
2 Std.
Rhabarber-Streuselkuchen
2 Std.
Apfeltorte mit Florentiner-Deckel
4h
Pflaumenkuchen mit Zimt-Streusel
2h 30min
Pflaumen-Streusel-Käsekuchen
4h 10min
Zwetschgen-Apfel-Blechkuchen
2h 30min
Zwetschgenkuchen
2 Std.
Butter-Apfel-Kuchen
3h
Apfel-Walnuss-Kuchen
1h 30min