Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Kompott
- 500 g Äpfel, in Stücken (2 cm)
- 20 g Zitronensaft
- 20 g Wasser
- 30 g Zucker
- 1 EL Vanillezucker, selbst gemacht
Teig und Fertigstellung
- 250 g Milch
- 75 g Butter, weich, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 1 Prise Salz
- 125 g Mehl und etwas mehr zum Bestäuben
- 3 Eier (Kl. M)
- ¼ TL Weinstein-Backpulver
- 60 g Mandelstifte
- 40 g Zucker
- 400 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- 2 TL Puderzucker
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1307 kJ / 312 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 24 g
- Vetten
- 21 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Quark-Öl-Grundteig
5 Min
Windbeutel mit Preiselbeersahne
1h 30 min
Zitronen-Joghurt-Torte
6 godz. 30 min
Stachelbeer-Schmand-Kuchen
1h 40min
Pfirsich-Biskuitrolle
2u. 10min
Bratapfelkuchen
7 Std.
Dresdner Eierschecke vom Blech
4 Std. 30 Min
Apfelkuchen mit Guss
1h 20min
Pflaumenkuchen mit Zimt-Streusel
2h 30min
Tortenboden
45min
Butter-Apfel-Kuchen
3h
Himmelstorte
1h 40min