Apparaten en accessoires
Rotweinstollen
Voorbereiding. 40min
Totaal 48u.
20 Scheiben
Ingrediënten
-
Sultaninen250 g
-
Rotwein150 g
-
Zitronat70 g
-
Orangeat70 g
-
Mandeln200 g
-
Milch80 g
-
Hefe (20 g)½ Würfel
-
Zucker20 g
-
Ei1
-
Salz½ TL
-
Butter in Stücken250 g
-
Zimt½ TL
-
Nelken, gemahlen1 Msp.
-
Kardamom, gemahlen1 Msp.
-
Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten300 g
-
Wasser zum Bestreichen
-
Puderzucker4 EL
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 Scheibe
Eiwitten
5 g
Calorieën
1235 kJ /
295 kcal
Vetten
16 g
Vezels
2.7 g
Koolhydraten
30 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Stollen
12 recepten
Duitsland
Duitsland
Misschien vind je het ook leuk...
Zwetschgen-Eierlikör-Kuchen
1u. 45min
Elisenlebkuchen
2u. 30min
Quark-Nuss-Stollen
2u. 30min
Quarkstollen
1u. 10min
Mohnstollen
26u.
Pflaumen-Quark-Stollen
12u.
Christstollen, klassisch
4u.
Christstollen
12u.
Englische Stollen
32u.
Glühweinkuchen vom Blech
1u. 15min
Marmorierter Eierlikörkuchen
1u. 15min
Dinkel-Walnuss-Stollen
27u.