Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teig
- 50 g Butter, weich, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 120 g Milch
- 1 Würfel Hefe (40 g)
- 50 g Zucker
- 1 Ei
- 300 g Dinkelmehl, Type 630
Belag und Fertigstellung
- 1000 g Heidelbeeren, frisch
- 50 g Zucker
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 430 kJ / 103 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 16 g
- Vetten
- 3 g
- Vezels
- 2.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pfirsich-Butterkuchen
2 Std. 20 Min
Brombeer-Kuchen
2h
Grieß-Gugelhupf mit Orangenglasur
1 Std. 30 Min
Stachelbeer-Schmand-Kuchen
1hod. 40min
Mohn-Brombeer-Kuchen mit Streuseln
5h
Zitronen-Gugelhupf
1 Std. 15 Min
Gugelhupf mit Pflaumenmus
2 Std. 30 Min
Heidelbeer-Marmorkuchen
1 Std. 30 Min
Mohn-Quark-Kuchen vom Blech
2h 10min
Mandel-Kirsch-Kuchen
1 Std. 30 Min
Schmand-Apfel-Kuchen
1 Std. 30 Min
Quark-Hefe-Kuchen
1h 20min