Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 350 g Mangold, davon 300 g in Stücken und 50 g in feinen Streifen
- 200 g Kartoffeln, in Stücken
- 800 g Wasser
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht,
of 2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - 200 g Sahne
- 1 ¾ TL Salz
- ¾ TL Pfeffer
- 2 Prisen Muskat
- Öl zum Braten
- 200 g Hackfleisch, gemischt
- 1 TL Senf
- ½ TL Paprika rosenscharf
- 200 g Frischkäse
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2387 kJ / 570 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 49 g
- Vezels
- 3.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Rote-Bete-Suppe mit Kräuter-Grieß-Klößchen
1 godz. 10 min
Pastinaken-Porreesuppe mit Walnusscroûtons
50min
Mangold-Ingwer-Suppe
40min
Gelbe-Bete-Risotto
2 godz.
Rote-Bete-Rotkohl-Suppe
55 min
Grünkohlcremesuppe
45min
Mangold-Kartoffel-Gemüse mit pochierten Eiern
45min
Möhren-Pastinaken-Cremesuppe mit Tahin
30min
Bunte Bete Rettich Salat mit Räucheraal
1h 50min
Mangoldrisotto
50min
Mangoldcremesuppe
30min
Mangold-Curry mit Hähnchenbrust
45min