
Apparaten en accessoires
Staudensellerie-Birnen-Schaumsuppe
Voorbereiding. 20min
Totaal 50min
6 Portionen
Ingrediënten
-
Zwiebel halbiert1
-
Birnen (400 g), geviertelt2
-
Staudensellerie in Stücken400 g
-
Olivenöl50 g
-
Wasser600 g
-
Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht1 geh. TL
-
Salz½ TL
-
Pfeffer2 Prisen
-
Muskat2 Prisen
-
Weißwein100 g
-
Sahne250 g
Voeding per 1 Portion
Calorieën
264 kcal /
1104 kJ
Eiwitten
2 g
Vetten
22 g
Koolhydraten
12 g
Vezels
3.7 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Suppenkasper
12 recepten
Duitsland
Duitsland