Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Kürbissuppe
- 100 g Wermut, trocken (z.B. Noilly Prat)
- 200 g Weißwein (z.B. Riesling, trocken)
- 2 Schalotten
- 30 g Butter
- 400 g Hokkaido-Kürbis, mit Schale, in Würfeln (3 cm)
- 400 g Geflügelfond, hell
- 200 g Sahne
- 1 Sternanis
- 4 Garnelen, roh, mit Kopf und Schale (möglichst Wildgarnelen)
- 10 g Ingwer, frisch, gerieben
- 60 g Erdnusscreme
- 25 g Tandoori-Paste, gelb
- 50 g Reiswein (Mirin)
- 40 g Erdnussöl
- 1 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer aus der Mühle
Topping und Fertigstellung
- 2 Prisen Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 2 EL Erdnussöl
- 2 EL Erdnuss, geröstet, gesalzen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2517 kJ / 601 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 22 g
- Vetten
- 44 g
- Vezels
- 3.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Seezungenröllchen mit Pilzfüllung
50min
Skrei mit Muschelragout
1h 45min
Bouillabaisse
1h
Perlhuhn Quatre-Épices
50min
Thunfischtatar mit Avocadocreme
20 min
Erbsen-Krabben-Suppe
35min
Currycremesuppe mit Spargel und Krabben
35min
Wildpastetchen mit Portwein-Gelee
2h 20min
Brunnenkresse-Süppchen
30min
Garnele und Fisch in Paprika-Safran-Süppchen
1h
Kürbis-Kokos-Suppe
35min
Maronencremesuppe mit Jakobsmuscheln
50min