Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g Rapsöl
- 30 g Olivenöl
- 80 g Schalotten, halbiert
- 5 Knoblauchzehen
- 30 g Öl
- 2 TL Paprika edelsüß
- 150 g rote Spitzpaprika, entkernt, in Ringen (3 cm)
- 120 g Kartoffeln, vorwiegend festkochend, in Stücken (3 cm)
- 150 g Wasser
- 1 ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 1 Prise Zucker
- 1 geh. TL Senf, mittelscharf
- 1 TL Piment d'Espelette
- 1 g Safranfäden (1 Dose)
- 1 Eigelb
- Voeding
- per 100 g
- Calorieën
- 941 kJ / 225 kcal
- Eiwitten
- 1 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 22 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 1.5 g
- Natrium
- 482 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Geflügelpastete mit Pistazien und Portwein
24 Std.
Rot gebeizter Lachs mit geschmortem Wintersalat und Orangen-Chutney
24 Std.
Getrüffeltes Kartoffelpüree mit Onsen-Ei und Spinatsalat
1u. 30min
Sauce Béarnaise
40min
Bouillabaisse
1u.
Vitello Tonnato
48u.
Gin-Tonic-Lachs
24 Std.
Gazpacho
20min
Gebratene Jakobsmuscheln mit Passionsfrucht-Beurre-blanc und Gurkensalat
40min
Jakobsmuscheln mit Kapern-Limetten-Sauce
20min
Geflügelleber-Mousse zu Brioche
2u.
Roastbeef-Aufschnitt mit Sauce Tartare
3u.