
Apparaten en accessoires
Sauce Rouille
Voorbereiding. 10min
Totaal 25min
750 g
Ingrediënten
-
Rapsöl100 g
-
Olivenöl30 g
-
Schalotten halbiert80 g
-
Knoblauchzehen5
-
Öl30 g
-
Paprika edelsüß2 TL
-
rote Spitzpaprika entkernt, in Ringen (3 cm)150 g
-
Kartoffeln, vorwiegend festkochend in Stücken (3 cm)120 g
-
Wasser150 g
-
Salz1 ½ TL
-
Pfeffer½ TL
-
Zucker1 Prise
-
Senf, mittelscharf1 geh. TL
-
Piment d'Espelette1 TL
-
Safranfäden (1 Dose)1 g
-
Eigelb1
Voeding per 100 g
Calorieën
225 kcal /
941 kJ
Eiwitten
1 g
Vetten
22 g
Koolhydraten
7 g
Vezels
1.5 g
Verzadigd vet
2 g
Natrium
482 mg
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

THERMOMIX® Magazin 4/2024
41 recepten
Duitsland
Duitsland