Apparaten en accessoires
Sauce Rouille
Voorbereiding. 10min
Totaal 25min
750 g
Ingrediënten
-
Rapsöl100 g
-
Olivenöl30 g
-
Schalotten halbiert80 g
-
Knoblauchzehen5
-
Öl30 g
-
Paprika edelsüß2 TL
-
rote Spitzpaprika entkernt, in Ringen (3 cm)150 g
-
Kartoffeln, vorwiegend festkochend in Stücken (3 cm)120 g
-
Wasser150 g
-
Salz1 ½ TL
-
Pfeffer½ TL
-
Zucker1 Prise
-
Senf, mittelscharf1 geh. TL
-
Piment d'Espelette1 TL
-
Safranfäden (1 Dose)1 g
-
Eigelb1
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 100 g
Natrium
482 mg
Eiwitten
1 g
Calorieën
941 kJ /
225 kcal
Vetten
22 g
Vezels
1.5 g
Verzadigd vet
2 g
Koolhydraten
7 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
THERMOMIX® Magazin 4/2024
41 recepten
Duitsland
Duitsland
Misschien vind je het ook leuk...
Remoulade
10min
Gratinierte Jakobsmuscheln
25min
Vitello tonnato
25u. 30min
Sauce Béarnaise
40min
Vitello Tonnato
48u.
Lachsterrine mit gepfefferter Crème fraîche
1u. 20min
Bouillabaisse
1u.
Rote Mojo-Sauce
10min
Kerbel-Cappucchino
35min
Vitello Tonnato
24u.
Maronencremesuppe mit Jakobsmuscheln
50min
Slow Cooked Kalbsbeinscheibe mit Safran-Risotto
4u. 30min