Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g Rapsöl
- 30 g Olivenöl
- 80 g Schalotten, halbiert
- 5 Knoblauchzehen
- 30 g Öl
- 2 TL Paprika edelsüß
- 150 g rote Spitzpaprika, entkernt, in Ringen (3 cm)
- 120 g Kartoffeln, vorwiegend festkochend, in Stücken (3 cm)
- 150 g Wasser
- 1 ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 1 Prise Zucker
- 1 geh. TL Senf, mittelscharf
- 1 TL Piment d'Espelette
- 1 g Safranfäden (1 Dose)
- 1 Eigelb
- Voeding
- per 100 g
- Calorieën
- 941 kJ / 225 kcal
- Eiwitten
- 1 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 22 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 1.5 g
- Natrium
- 482 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Ananas-Sorbet mit Crémant
2 Std. 40 Min
Rot gebeizter Lachs mit geschmortem Wintersalat und Orangen-Chutney
24 Std.
Gratinierte Jakobsmuscheln
25min
Gin-Tonic-Saibling mit gehobelter Feldfrucht und Petersilien-Mayonnaise
24 Std.
Zabaglione
15 Min
Bitterballen
3h 45 min
Skrei mit Muschelragout
1h 45min
Vitello Tonnato
48u.
Blutorangen-Kardamom-Sorbet
24 Std.
Hirschrücken unter der Macadamia-Honigkuchen-Kruste
1 Std. 10 Min
Zwetschgen-Parfait
8 godz. 40 min
Zabaglione
15 Min