Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g Schalotten
- 50 g Fenchel, in Stücken
- 50 g Knollensellerie, in Stücken
- 1 Knoblauchzehe
- 100 g Butter, in Stücken
- 20 g Pernod
- 100 g Weißwein
- 400 g Fischfond
- 100 g Crème fraîche
- 1 TL Salz
- ¼ TL weißer Pfeffer, gemahlen
- 30 g Speisestärke
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1879 kJ / 449 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 32 g
- Vetten
- 30 g
- Vezels
- 0.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sauce Béarnaise
40min
Kalbfleisch in Thunfischsauce
13h
Wildschwein-Ravioli mit Specksauce
1h 45min
Kalbsfilet mit Kräuterkruste und Selleriecreme
1h 45min
Pilz-Wein-Cremesauce
30 min
Bretonische Fischfrikadellen auf Tomaten-Aioli
35 min
Beurre blanc - helle Buttersauce
20 min
Lachsschnitte mit Avocadocreme
20 min
Safran-Butter-Sauce zu Fisch
20 min
Seezungenfilets mit Weißwein-Champignon-Sauce
40min
Schnelle Sauce Hollandaise
10min
Schwarze Spaghetti mit Parmesan-Sauce und Garnelen
45 min