Apparaten en accessoires
Orangenparfait
Voorbereiding. 15min
Totaal 6u. 30min
8 Portionen
Ingrediënten
-
Orangen unbehandelt2
-
Zucker70 g
-
Griechischer Joghurt (10% Fett)150 g
-
Eier3
-
Orangenlikör20 g
-
Salz1 Prise
-
Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt300 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 Portion
Eiwitten
4 g
Calorieën
938 kJ /
224 kcal
Vetten
16 g
Vezels
0.08 g
Koolhydraten
15 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
THERMOMIX® Magazin 4/2016
24 recepten
Duitsland
Duitsland
Misschien vind je het ook leuk...
Birnencreme
3u. 30min
Zabaglione
15min
Eierlikör-Semifreddo mit Beeren
24u.
Zwetschgen-Parfait
8u. 40min
Birnen-Parfait
6u.
Limoncello-Creme
5u.
Barolo-Birne mit Honig-Parfait
10u.
Zabaglione al Prosecco
15min
Panna Cotta al caffè
5u.
Limetten-Ingwer-Mousse
8u. 20min
Panna cotta mit Zimt und Beeren
4u. 40min
Zabaglione mit Orangenlikör
15min