Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Mousse
- 4 Blätter weiße Gelatine
- Wasser
- 50 g Zucker
- 1 Limette, Bio, 2 Streifen Schale (à 2 x 4 cm) dünn abgeschält, Saft ausgepresst
- 2 EL Wasser und etwas mehr zum Einweichen der Gelatine
- 300 g Mango, in Stücken
- 150 g Joghurt, 3,5% Fett
- 250 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
Topping
-
40
g Sesamkrokant
of 40 g Erdnusskrokant - 150 g Mango, in Stücken
- 100 g Orangensaft
- 8 - 10 Minzblätter
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1696 kJ / 404 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 41 g
- Vetten
- 23 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mango-Tiramisu
15min
Apfel-Quark-Trifle
1h 30min
Zitronen-Joghurt-Mousse
1h 15min
Limoncello-Creme
5h
Limetten-Joghurt-Mousse auf Erdbeercoulis
2h 15 min.
Erdbeerkompott mit Vanillecreme
1h
Quark-Mousse
5h
Mascarpone-Creme mit Knusperstangen
45min
Zitronen-Joghurt-Mousse mit Spekulatiushippen
5h 30min
Birnen-Parfait
6 Std.
Joghurt-Mousse mit Apfel-Birnen-Kompott
2h 30min
Schmandmousse mit Rhabarbertopping
2h 30min