Apparaten en accessoires
Schokoladen-Orangen-Mousse
Voorbereiding. 15min
Totaal 2u. 20min
6 Portionen
Ingrediënten
-
Zartbitter-Schokolade (70% Kakao) in Stücken200 g
-
Crème double (ca. 48 % Fett)200 g
-
Orangenlikör (z.B. Cointreau oder Grand Marnier)1 EL
-
Eier (Größe L), getrennt4
-
Zucker50 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 Portion
Eiwitten
8 g
Calorieën
1840 kJ /
440 kcal
Vetten
35 g
Koolhydraten
24 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Schokolade
11 recepten
Duitsland
Duitsland
Misschien vind je het ook leuk...
Limetten-Buttermilch-Mousse
3u.
Caipirinha-Creme
3u. 30min
Herzhaftes Zitronen-Sabayon
10min
Limetten-Ingwer-Mousse
8u. 20min
Mango-Joghurt-Mousse
4u. 40min
Orangenparfait
6u. 30min
Panna cotta mit Zimt und Beeren
4u. 40min
Parmesan-Creme-brûlée
8u.
Panna Cotta al caffè
5u.
Limetten-Joghurt-Mousse auf Erdbeercoulis
2u. 15min
Zabaglione al Prosecco
15min
Mango-Tiramisu
15min