Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g Zartbitter-Schokolade (70% Kakao), in Stücken
- 200 g Crème double (ca. 48 % Fett)
- 1 EL Orangenlikör (z.B. Cointreau oder Grand Marnier)
- 4 Eier (Größe L), getrennt
- 50 g Zucker
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1840 kJ / 440 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 24 g
- Vetten
- 35 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Safranmousse
2 Std. 15 Min
Marquise au chocolat
8h 30 min.
French 75
5 Min
Gebrannte Eierlikörcreme
1 godz. 15 min
Zabaglione mit Orangenlikör
15 Min
Zitronen-Dessert mit Baiser
50min
Minz-Schokoladen-Sorbet
4 Std. 20 Min
Parfait mit Pecannuss und Ahornsirup
9 Std.
Panna cotta mit Zimt und Beeren
4h 40 min
Orangen-Schokomousse
8u. 15min
Mascarponecreme mit Amaretti auf Erdbeerspiegel
1 godz. 30 min
Mascarponecreme mit Himbeeren und Amarettini
45min