Apparaten en accessoires
Schokoladen-Orangen-Mousse
Voorbereiding. 15min
Totaal 2u. 20min
6 Portionen
Ingrediënten
-
Zartbitter-Schokolade (70% Kakao) in Stücken200 g
-
Crème double (ca. 48 % Fett)200 g
-
Orangenlikör (z.B. Cointreau oder Grand Marnier)1 EL
-
Eier (Größe L), getrennt4
-
Zucker50 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 Portion
Eiwitten
8 g
Calorieën
1840 kJ /
440 kcal
Vetten
35 g
Koolhydraten
24 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Schokolade
11 recepten
Duitsland
Duitsland
Misschien vind je het ook leuk...
Mousse au Chocolat
3u.
Kokos-Panna-Cotta auf Erdbeer-Carpaccio
3u. 45min
Zitronen-Dessert mit Baiser
50min
Panna Cotta
5u.
Mohn-Holunderblüten-Panna-cotta
4u. 50min
Limoncello-Creme
5u.
Birnen-Parfait
6u.
Limetten-Ingwer-Mousse
8u. 20min
Panna Cotta al caffè
5u.
Zitronencreme
10u.
Panna cotta mit Zimt und Beeren
4u. 40min
Mango-Tiramisu
15min