Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Radicchio-Salat
- 1 Schalotte, halbiert
- 4 Stängel Petersilie, abgezupft
- 30 g Weißweinessig
- 20 g Wasser
-
1
EL Agavendicksaft
of 1 EL Honig - ½ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 50 g Rapskernöl
- 250 g Schmand
- 1 Zitrone, Bio, 1 TL Schale fein abgerieben, 2 EL Saft ausgepresst
Kartoffel-Kürbis-Rösti und Fertigstellung
- 400 g Hokkaido-Kürbis, ungeschält, entkernt, in Stücken (2 cm)
- 600 g Kartoffeln, in Stücken
- 120 g Zwiebeln, halbiert
- 2 Eier
- 1 TL Salz
- Speisestärke nach Bedarf
- Pflanzenöl zum Braten
- 250 g Radicchio, zerpflückt
- 1 Kresse-Beet, abgeschnitten
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2524 kJ / 603 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 44 g
- Vetten
- 41 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pastinaken-Porreesuppe mit Walnusscroûtons
50 min
Kartoffel-Möhren-Puffer
25 min
Kohlrabischnitzel mit Basilikum-Quark
1h
Nudel-Kürbis-Auflauf mit Hackbällchen
1h 10 min
Béchamelsauce
10min
Maronencremesuppe
1h 30min
Pastinakenpuffer
40 min
Hirsepuffer
1h 10 min
Kürbis-Pastinaken-Salat
25 min
Rote Rüben Gnocchi mit Krenmousse
1h 45 min
Lasagne mit Kürbis und Amarettini
1u. 50min
Kürbisrösti mit Kräuterdip und Landschinken
30 min