Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teig
- 170 g Tapioka (Perlen)
- 100 g Klebreis
- 170 g Naturreis
- 300 g Milch
- 35 g Olivenöl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 1 Ei
- 1 Würfel Hefe (40 g)
- 1 TL Zucker
- 1 TL Apfelessig
- 1 TL Backpulver
- 1 EL Pizzagewürz
- 1 - 1 ½ TL Salz
-
1
geh. TL Johannisbrotkernmehl
of 1 geh. TL Guarkernmehl (z.B. Biobin)
Belag und Fertigstellung
- 100 g Parmesan, in Stücken
- 1 Bund Petersilie, ohne Stiele
- 2 Zwiebeln, halbiert
- 250 g Suppengemüse, in Stücken (z.B. Möhre, Sellerie, Porree)
- 30 g Butter
- 40 g Tomatenmark
- 100 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 200 g Crème fraîche
- 300 g Erbsen, frisch oder TK
- 200 g gekochter Schinken, in Streifen
- 200 g Gouda, in Streifen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 3400 kJ / 812 kcal
- Eiwitten
- 33 g
- Koolhydraten
- 74 g
- Vetten
- 41 g
- Vezels
- 7.1 g
Alternatieve recepten
Reis-Hirse-Brot
1h 40min
Glutenfreie Gemüsefladen mit Joghurtsauce
1 Std. 20 Min
Mais-Buchweizen-Brot
1h 30min
Reiskuchen mit Apfel-Preiselbeer-Kompott
1h 30min
Sommerliche Gemüsepizza (glutenfrei)
1 Std. 50 Min
Reis-Mischbrot
1 godz. 45 min
Reis-Stärke-Brot
1 Std. 15 Min
Dampfbrötchen
3h
Pizza mit Kartoffelteig
8h
Sojadrink
30 min
Glutenfreie Brötchen
1h
Marmorkuchen (glutenfrei)
1h 10min