Apparaten en accessoires
Apfel-Zwiebel-Brot
Voorbereiding. 20min
Totaal 2u. 20min
16 Scheiben
Ingrediënten
-
Hefe (30 g)¾ Würfel
-
Zucker1 TL
-
Wasser300 g
-
Roggenmehl Type 1150500 g
-
Salz1 ½ TL
-
Zwiebeln halbiert100 g
-
Apfel (ca. 150 g), geviertelt1
-
Olivenöl30 g
-
Senfkörner3 TL
-
Estragon, getrocknet2 TL
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 Scheibe
Eiwitten
4 g
Calorieën
554 kJ /
132 kcal
Vetten
3 g
Vezels
2.9 g
Koolhydraten
23 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Brennnesselfladen mit Schafkäse
2u. 20min
Scharfes Kräuterbrot
2u.
Sauerkraut-Stangenbrot
2u.
Zwiebel-Roggen-Brot
4u.
Dinkel-Hafer-Brot
1u. 10min
Kartoffel-Gewürz-Brot
1u. 30min
Vitalbrot
1u. 10min
Tomaten-Basilikum-Brot oder -Brötchen
1u. 45min
Bierbrot
2u.
Tomatenbrot
2u.
Buttermilch-Walnuss-Brötchen
1u. 15min
Kürbiskernbrot
3u. 30min