Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- ¾ Würfel Hefe (30 g)
- 1 TL Zucker
- 300 g Wasser
- 500 g Roggenmehl, Type 1150
- 1 ½ TL Salz
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 1 Apfel (ca. 150 g), geviertelt
- 30 g Olivenöl
- 3 TL Senfkörner
- 2 TL Estragon, getrocknet
- Voeding
- per 1 Scheibe
- Calorieën
- 554 kJ / 132 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 23 g
- Vetten
- 3 g
- Vezels
- 2.9 g
Alternatieve recepten
Landbrot Backhausart
2h
Leinsamenbrot
1h 30min
Buttermilch-Walnuss-Brötchen
1h 15min
Dinkel-Hafer-Brot
1h 10min
Kürbiskernbrot
3h 30min
Tomaten-Basilikum-Brot oder -Brötchen
1h 45min
Zwiebel-Roggen-Brot
4 Std.
Burgunderbrot
4h 30min
Vollkorn-Brötchen
2h
Sauerkraut-Stangenbrot
2h
Roggenmischbrot
1h 15min
Dinkelkeimbrot
72h