Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g Dinkel
- 500 g Wasser
- 3 TL Salz
- 500 g Topinambur, geschält, halbiert
- 2 EL Thymianblättchen, frisch
- 120 g Buttermilch
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- 350 g Dinkelmehl Type 1050 und etwas mehr zum Bearbeiten
- Voeding
- per 1 Scheibe
- Calorieën
- 319 kJ / 76 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 14 g
- Vetten
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Dinkelkeimbrot
72h
Kartoffelbrot
1 godz. 50 min
Leinsamenbrot
1 godz. 30 min
Sesambrot
2 godz.
Kartoffel-Gewürz-Brot
1 godz. 30 min
Rote-Rüben-Brot mit Mohn
1h
Roggenbrot mit Sonnenblumenkernen
1 godz. 50 min
Buttermilch-Kartoffel-Brot (Zwirbelbrot)
1h
Bürgermeisterbrot (Dinkel-Buchweizen-Brot)
1 godz. 30 min
Dinkel-Roggen-Brot
1 godz. 15 min
Dinkel-Buchweizenschrot-Brot
1 godz. 30 min
Roggenmischbrot
1 godz. 15 min