Apparaten en accessoires
Roggenfladen aus Sauerteigansatz
Voorbereiding. 15min
Totaal 102u.
4 Stück
Ingrediënten
Sauerteig
-
Roggenmehl Type 1150 oder Type 9975 geh. EL
-
Wasser lauwarm15 EL
Teigvermehrung
-
Roggen100 g
-
Wasser lauwarm100 g
Brotteig
-
Roggen200 g
-
Roggenmehl Type 1150200 g
-
Ahornsirup40 g
-
Salz2 TL
-
Bockshornkleeblätter, getrocknet1 TL
-
Kümmel, gemahlen1 TL
-
Koriander, gemahlen1 TL
-
Wasser lauwarm300 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 Stück
Eiwitten
11 g
Calorieën
1671 kJ /
399 kcal
Vetten
2 g
Vezels
13.3 g
Koolhydraten
83 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Backt mehr Brot!
12 recepten
Duitsland
Duitsland
Misschien vind je het ook leuk...
Bauernbrot
16u. 15min
Roggensauerteig
96u. 20min
Sonnenblumen-Leinsamen-Brote
20u. 10min
Nussknacker
15u. 30min
Zwirbel-Graubrot
16u.
Roggen-Schmalz-Brot
16u. 10min
Dinkel-Wolke
16u. 30min
Mediterranes Kräuter-Topfen-Brot
16u. 40min
Kosaken-Doppelbrot
14u. 30min
Waldstauden-Roggenbrot
23u. 30min
Roggenmischbrot ohne Hefe
16u. 45min
Kommissbrot
15u. 30min