Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Sauerteig
- 5 geh. EL Roggenmehl Type 1150 oder Type 997
- 15 EL Wasser, lauwarm
Teigvermehrung
- 100 g Roggen
- 100 g Wasser, lauwarm
Brotteig
- 200 g Roggen
- 200 g Roggenmehl Type 1150
- 40 g Ahornsirup
- 2 TL Salz
- 1 TL Bockshornkleeblätter, getrocknet
- 1 TL Kümmel, gemahlen
- 1 TL Koriander, gemahlen
- 300 g Wasser, lauwarm
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1671 kJ / 399 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 83 g
- Vetten
- 2 g
- Vezels
- 13.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Dinkel-Vollkornbrote mit Quinoa
24h
Dinkel-Buchweizenschrot-Brot
1h 30min
Röggelchen für Halven Hahn
1sa 35 dk
Waldstauden-Roggenbrot
23 Std. 30 Min
Bergisches Urbrot
17 Std.
Sauerteigpulver
24sa 10 dk
Kosaken-Doppelbrot
14h 30min
Dunkles Landbrot
4h
Roggenmischbrot ohne Hefe
16 Std. 45 Min
Prötzeler Roggenbrot
1h 20min
Roggen-Dinkel-Brot
8h
Roggenmischbrot
1 Std. 15 Min