Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g Roggenkörner
- 45 g Bärlauchblätter, frisch, ohne Stiele, in feinen Streifen
- 400 g Weizenmehl Type 550 und etwas mehr zum Bemehlen
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- ½ TL Zucker
- 360 g Wasser, lauwarm
- 1 TL Worcester-Sauce
- 1 TL Sauerteig-Extrakt (z.B. von Alnatura)
- 2 TL Salz
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 639 kJ / 153 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 30 g
- Vetten
- 1 g
- Vezels
- 2.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Prötzeler Roggenbrot
1 godz. 20 min
Bärlauchsalz
27 Std. 25 Min
Bärlauch-Rub
2 Std. 10 Min
Bierbrot
2 godz.
Bärlauchpaste
20min
Dinkel-Buchweizenschrot-Brot
1h 30min
Dinkel-Bärlauchweckerl
1h 50min
Bärlauch-Faltenbrot
2 godz. 30 min
Zwiebel-Roggen-Brot
4 godz.
Bärlauchbutter
10min
Nuss-Buttermilch-Brot
2 godz.
Buttermilchbrot
18 Std.