Apparaten en accessoires
Pignoli
Voorbereiding. 15min
Totaal 45min
30 Stück
Ingrediënten
-
Pinienkerne130 g
-
Zucker100 g
-
Zitronenschale Bio (à 1 x 2 cm), dünn abgeschält2 Streifen
-
Vanilleschote nur das Mark½
-
Marzipanrohmasse in Stücken200 g
-
Eiweiß (Kl. M)2
-
Mehl25 g
-
Puderzucker1 TL
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 Stück
Eiwitten
2 g
Calorieën
336 kJ /
80 kcal
Vetten
4 g
Koolhydraten
7 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
ESSEN & TRINKEN 6/2018
43 recepten
Duitsland
Duitsland
Misschien vind je het ook leuk...
Aprikosen-Mokka-Kekse
2u. 40min
Feigen-Mandel-Cantuccini
1u.
Rosmarin-Amarena-Kekse
2u. 40min
Cashew-Kekse
45min
Cranberry-Mandelplätzchen
50min
Walnuss-Makronen-Stäbchen
3u.
Nuss-Taler
2u.
Erdnuss-Ingwer-Kekse
2u. 40min
Sizilianisches Mandelgebäck
30min
Zartes Mandelgebäck
10u.
Gebäck-4-Falt
2u. 40min
Marzipan-Nougat-Kekse
2u. 40min