Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g Dinkelkörner
- 110 g Wasser
- 250 g Weißwein, trocken
- 1 TL Honig
- 30 g frische Germ, zerbröselt
- 300 g Dinkelmehl, glatt, etwas mehr zum Bemehlen
- 2 TL Salz
- 100 g Olivenöl, etwas mehr zum Einfetten
- 50 g Brennnesselblätter, in Streifen, etwas mehr zum Dekorieren
- 100 g Feta, in grobe Stücke zerbröselt
- 1 TL Schwarzkümmelsamen, ganz
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 7090 kJ / 1694 kcal
- Eiwitten
- 45 g
- Koolhydraten
- 205 g
- Vetten
- 67 g
- Vezels
- 26 g
Alternatieve recepten
Knäckebrot mit Parmesan und Rosmarin
1h
Mandelbaguette
2h 40min
Topinambur-Dinkel-Brot
4 godz. 30 min
Radieschenblättersuppe
40 min
Apfel-Zwiebel-Brot
2h 20min
Sauerkraut-Stangenbrot
2 Std.
Brennnesselbutter
1h 20min
Grüner Brotaufstrich mit Wildkräutern
15min
Erdäpfelfladen mit Rosmarin
1h 35min
Rote-Rüben-Brot mit Mohn
1h
Roggenfladenbrot
2 godz. 10 min
Dinkel-Bärlauchweckerl
1h 50min