Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 275 g Butter, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 80 g Sesam und etwas mehr zum Ausstreuen
- 100 g Mandeln
- 250 g getrocknete Feigen
- 200 g Datteln, entsteint
- 1 Prise Salz
- 120 g Zucker
- 5 Eier
- 150 g Joghurt, 3,5% Fett
- 300 g Mehl
- 1 TL Kardamom, gemahlen
- ½ TL Piment
- 1 Pck. Weinstein-Backpulver (20 g)
- Puderzucker zum Bestäuben
- Voeding
- per 1 Scheibe
- Calorieën
- 1364 kJ / 326 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 32 g
- Vetten
- 19 g
- Vezels
- 3.7 g
Alternatieve recepten
Birnen-Preiselbeer-Pie
3h 30min
Aprikosengugelhupf
2h
Hefe-Früchte-Gugelhupf
2h 30min
Persischer Möhren-Kokosnuss-Kuchen
2 godz. 20 min
Mohngugelhupf mit Zitronenguss
1h 40min
Gugelhupf mit Pflaumenmus
2h 30min
Apfel-Walnuss-Kuchen
1 godz. 30 min
Möhren-Marzipan-Kuchen
1 godz. 20 min
Haselnussgugelhupf (glutenfrei)
2h
Möhren-Apfel-Kuchen
1 godz. 30 min
Orangen-Mandel-Kuchen
2h
Nusskuchen
1h