Apparaten en accessoires
Skandinavisches Roggenbrot
Voorbereiding. 10min
Totaal 27u.
20 Scheiben
Ingrediënten
-
Roggenkörner300 g
-
Wasser und etwas mehr zum Bestreichen350 g
-
Zucker30 g
-
Trockenhefe2 TL
-
Roggenmehl300 g
-
Weizenmehl Type 405100 g
-
Sonnenblumenkerne100 g
-
Kürbiskerne80 g
-
Leinsamen50 g
-
Buttermilch220 g
-
dunkles Bier180 g
-
Honig30 g
-
Salz2 TL
-
Haferflocken1 EL
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 Scheibe
Eiwitten
7 g
Calorieën
866 kJ /
206 kcal
Vetten
6 g
Koolhydraten
28 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Hygge
8 recepten
Duitsland
Duitsland
Misschien vind je het ook leuk...
Dunkles Landbrot
4u.
Dunkles Landbrot
3u.
Weizen-Dinkel-Brot
1u. 30min
Sesambrot
2u.
Weizen-Roggen-Brot aus dem Römertopf
1u. 30min
Schwarzbrot
3u.
Roggenbrot mit Sonnenblumenkernen
1u. 50min
Sportler-Brot
3u. 50min
Dinkel-Malz-Brot
1u. 40min
Nuss-Buttermilch-Brot
2u.
Körnerbrot
1u. 40min
Vollkornklotz
3u. 30min