Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g Roggenkörner
- 350 g Wasser und etwas mehr zum Bestreichen
- 30 g Zucker
- 2 TL Trockenhefe
- 300 g Roggenmehl
- 100 g Weizenmehl Type 405
- 100 g Sonnenblumenkerne
- 80 g Kürbiskerne
- 50 g Leinsamen
- 220 g Buttermilch
- 180 g dunkles Bier
- 30 g Honig
- 2 TL Salz
- 1 EL Haferflocken
- Voeding
- per 1 Scheibe
- Calorieën
- 866 kJ / 206 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 28 g
- Vetten
- 6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Weizen-Roggen-Brot aus dem Römertopf
1 godz. 30 min
Hafer-Körner-Brot
11 godz. 40 min
Schwarzbrot
3h
Bergisches Urbrot
17u.
Sesambrot
2h
Dunkles Landbrot
4h
Sportler-Brot
3 Std. 50 Min
Roggenbrot mit Sonnenblumenkernen
1 Std. 50 Min
Dunkles Landbrot
3h
Dinkel-Malz-Brot
1h 40min
Bürgermeisterbrot (Dinkel-Buchweizen-Brot)
1 godz. 30 min
Vollkornklotz
3h 30min