Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 Zwiebel, halbiert
- 250 g rote Johannisbeeren, abgezupft
- 1 Dose stückige Tomaten (400 g)
- ¾ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 1 Peperoni, rot, halbiert, entkernt, in feine Streifen geschnitten
- 300 g Zucker
- 500 g Weißweinessig
- 1 TL neutrales Pflanzenfett (z. B. Sonnenblumenöl oder Kokosfett), siehe Tipp
- Voeding
- per 1 Schraubglas
- Calorieën
- 3151 kJ / 752 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 165 g
- Vetten
- 1 g
- Vezels
- 7.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Scharfe Pflaumensauce
50min
Pflaumen-Zwiebel-Chutney
25min
Pflaumensirup
25min
Rhabarber-Limetten-Met für Prosecco
2 godz. 15 min
Bellini-Konfitüre
40min
Kirsch-Gewürz-Chutney
30min
Rhabarber-Chutney
1 godz. 30 min
Zwetschgen-Chutney
50min
Stachelbeer-Sekt-Konfitüre
25min
Brombeer-Thymian-Konfitüre
25min
Birnen-Chutney
50min
Kürbis-Apfel-Chutney
50min