Tomaten-Johannisbeer-Chutney

Tomaten-Johannisbeer-Chutney

4.4 68 beoordelingen
Voorbereiding. 25min
Totaal 1u. 15min
2 Schraubgläser

Ingrediënten

  • Zwiebel halbiert
    1
  • rote Johannisbeeren abgezupft
    250 g
  • stückige Tomaten (400 g)
    1 Dose
  • Salz
    ¾ TL
  • Pfeffer
    ½ TL
  • Peperoni, rot halbiert, entkernt, in feine Streifen geschnitten
    1
  • Zucker
    300 g
  • Weißweinessig
    500 g
  • neutrales Pflanzenfett (z. B. Sonnenblumenöl oder Kokosfett), siehe Tipp
    1 TL

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 Schraubglas

Eiwitten 6 g
Calorieën 3151 kJ / 752 kcal
Vetten 1 g
Vezels 7.4 g
Koolhydraten 165 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...