Apparaten en accessoires
Tomaten-Johannisbeer-Chutney
Voorbereiding. 25min
Totaal 1u. 15min
2 Schraubgläser
Ingrediënten
-
Zwiebel halbiert1
-
rote Johannisbeeren abgezupft250 g
-
stückige Tomaten (400 g)1 Dose
-
Salz¾ TL
-
Pfeffer½ TL
-
Peperoni, rot halbiert, entkernt, in feine Streifen geschnitten1
-
Zucker300 g
-
Weißweinessig500 g
-
neutrales Pflanzenfett (z. B. Sonnenblumenöl oder Kokosfett), siehe Tipp1 TL
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 Schraubglas
Eiwitten
6 g
Calorieën
3151 kJ /
752 kcal
Vetten
1 g
Vezels
7.4 g
Koolhydraten
165 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
THERMOMIX® Magazin 2/2016
24 recepten
Duitsland
Duitsland
Misschien vind je het ook leuk...
Rhabarber-Limetten-Met für Prosecco
2u. 15min
Rhabarber-Vanille-Sirup
1u.
Zucchini-Curry-Chutney mit Aprikosen
1u. 30min
Erdbeerchutney
35min
Birnen-Chutney
50min
Rhabarber-Chutney
1u. 30min
Kürbis-Apfel-Chutney
50min
Heidelbeer-Chutney mit Thymian
25min
Kirsch-Gewürz-Chutney
30min
Gurken-Relish
1u. 30min
Pflaumen-Zwiebel-Chutney
25min
Scharfe Pflaumensauce
50min