Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 225 g Wasser und etwas mehr zum Bestreichen
- 50 g Milch
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- ½ TL Zucker
-
500
g Mehl Type 405 und etwas mehr zum Bestreuen
of 500 g Mehl Type 550 und etwas mehr zum Bestreuen - 2 geh. TL Salz
- 50 g Olivenöl und etwas mehr zum EInfetten
- 1 TL Oregano, getrocknet
- 1 TL Rosmarin, getrocknet, gehackt
- 1 TL Estragon, getrocknet
- 1 TL Chiliflocken, getrocknet
- Voeding
- per 1 Scheibe
- Calorieën
- 503 kJ / 120 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 19 g
- Vetten
- 3 g
- Vezels
- 0.9 g
Alternatieve recepten
Burgunderbrot
4h 30min
Irisches Buttermilchbrot
45min
Tomatenbrot
1h 35min
Zwiebel-Roggen-Brot
4 godz.
Apfel-Zwiebel-Brot
2h 20min
Dinkel-Hafer-Brot
1 Std. 10 Min
Partybrote
45min
Prötzeler Roggenbrot
1h 20min
Zwiebelbrot mit Koriander
2h 40min
Walnussbrot
2h 40min
Gewürzbaguettes
1h 35min
Italienisches Weißbrot
1 Std. 10 Min