Apparaten en accessoires
Budapest - Körözött
Voorbereiding. 10min
Totaal 10min
10 Portionen
Ingrediënten
-
Schalotten50 g
-
Quark, 20% Fett250 g
-
Saure Sahne150 g
-
Paprika de la Vera½ TL
-
Paprika rosenscharf½ TL
-
Senf1 TL
-
Salz½ TL
-
Pfeffer2 Prisen
-
Paprika, gemischt in Würfeln (5 mm)150 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 Portion
Eiwitten
4 g
Calorieën
253 kJ /
60 kcal
Vetten
4 g
Vezels
0.4 g
Koolhydraten
2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
THERMOMIX® Magazin 3/2020
42 recepten
Duitsland
Duitsland
Misschien vind je het ook leuk...
Frischkäse-Senf-Creme
10 min
Zwiebel-Dip
2 h 20 min
Schinkencreme-Mousse
1 h 15 min
Ingwerdip
5 min
Gurken-Schinken-Aufstrich
10 min
Schneller Vleischsalat
10 min
Krabben-Quark-Tatar
10 min
Landei auf hoher See
10 min
Käsecreme mit Schinken
5 min
Camembert-Preiselbeer-Aufstrich
10 min
Apfel-Zwiebel-Aufstrich
1 h 10 min
Thunfisch-Paprika-Dip
10 min