Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g Schweinefleisch, mager, sehnenfrei (z.B. Schnitzel oder Lummerstück), in Würfeln (2-3 cm)
- 100 g durchwachsener Bauchspeck, geräuchert, in Würfeln (2-3 cm)
- Butter zum Einfetten
- 60 g Zwiebeln, halbiert
- 15 g Pökelsalz (siehe Tipp)
- ¾ TL Pfeffer
- 2 TL gemischte Kräuter, getrocknet
- 1 TL Paprika edelsüß
- 3 Eier
- 50 g Mehl
- 10 g weiße Senfkörner
- 1500 g Wasser
- Voeding
- per 1 Scheibe
- Calorieën
- 610 kJ / 146 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 2 g
- Vetten
- 9 g
- Vezels
- 0.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Kalbsleberwurst im Glas
5 godz. 40 min
Norddeutsche Pfannkuchen
45min
Fleischbällchen in Kräutersauce
45min
Geflügelaufschnitt
12 godz.
Lyoner
12 godz.
Kaninchen-Terrine
1 Std. 10 Min
Glückstädter Matjestopf
3 Std. 30 Min
Hackfleisch-Bratwurst-Pastete
1h 15min
Gedämpfte Entenbrust mit knackigem Rotkraut & Erbsen
1h 35min
Gefüllte Ente
3u. 15min
Fischfrikadellen mit Reis, Brokkoli und Curry-Ingwer-Sauce
1h
Sauce Hollandaise zu Frühlingsgemüse
10min