Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g Wasser
Brühe und Fleisch
- 120 g Möhren, in Stücken (3 cm )
- 160 g Sellerie, in Stücken (3 cm)
- 120 g Porree, in Stücken (3 cm)
- 1000 g Wasser
- 850 g Schweinebauch, ohne Schwarte
- 1 frisches Lorbeerblatt, mehrfach eingeschnitten
- 3 Gewürznelken
- 3 Pimentkörner
- 10 g Salz
- 250 g Schweinefleisch, mager, sehnenfrei (z.B. Nuss)
- 400 g Kalbsleber, geputzt
Fertigstellung
- 2 TL schwarze Pfefferkörner
- 3 TL Majoran, getrocknet
- 1 Muskatblüte (Macis), teelöffelgroß
- 5 Kardamomkapseln, ausgelöste Kerne
- 1 TL Korianderkörner
- ½ TL Kümmel, ganz
- ½ TL Chiliflocken
- 15 g Salz
- 100 g Schalotten, halbiert
- Voeding
- per 1 Glas
- Calorieën
- 1798 kJ / 429 kcal
- Eiwitten
- 23 g
- Koolhydraten
- 3 g
- Vetten
- 35 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gewürzpaste für Gemüsebrühe
45 min
Gewürzpaste für Hühnerbrühe
45 min
Geflügelaufschnitt
12 godz.
Gewürzpaste für Gemüsebrühe
50min
Fisch-Gewürz
5 min
Cajun-Gewürz
10min
Fischgewürz
72 godz.
Wildgewürz-Mischung
10min
Kirsch-Ketchup
1 Std. 25 Min
Gewürzpaste für Fleischbrühe
45 min
Berbere-Gewürz
10min
Geflügelleberwurst
6 Std. 40 Min