Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g Geflügelhackfleisch
- 200 g fetter Speck, gewolft (siehe Tipp)
- 130 g Eiswürfel
- ½ TL Backpulver
- 1 geh. TL Pökelsalz
- 1 geh. TL Senf
- 1 TL Paprika edelsüß
- ½ TL Muskat
- ¾ TL Knoblauch, granuliert
- ½ TL Pfeffer
- 1000 g Wasser, heiß, und etwas mehr zum Einweichen
- 2 Kunstdärme (à Ø 60 mm, Länge 30 cm)
- 150 g Champignons aus der Dose, in Würfeln (5 mm)
- Salz, zum Salzen der Champignonwürfel
- 1 Bund Schnittlauch, in feinen Ringen
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 3671 kJ / 877 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 1 g
- Vetten
- 93 g
- Vezels
- 2.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gewürzpaste für Fleischbrühe
45min
Hackfleisch
35 Min
Gewürzpaste für Hühnerbrühe
45min
Paprika-Fleischkäse aus dem Ofen
3 Std. 30 Min
Wildbratwurst
3 Std. 30 Min
Weißwurst aus dem Glas
1h 20min
Geflügelbratwurst
3 Std. 30 Min
Lyoner
12h
Geflügelleberwurst
6 Std. 40 Min
Lachsbratwurst
3h 15min
Kalbsleberwurst im Glas
5 Std. 40 Min
Geflügelfond
1h