Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g Ale
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- 250 g Dinkelmehl Type 630
- 250 g Weizenmehl Type 405
- 2 TL Salz
- 1 EL Öl
- 1 TL Kümmel, gemahlen
- 1 TL Koriander, gemahlen
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 899 kJ / 215 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 40 g
- Vetten
- 2 g
- Vezels
- 2.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Weizen-Roggen-Brot aus dem Römertopf
1h 30min
Hafer-Körner-Brot
11h 40min
Pain de Campagne (Französisches Landbrot)
76 godz.
Bergisches Urbrot
17 Std.
Dunkles Landbrot
4h
Brötchen
1h 40min
Röggelchen für Halven Hahn
1h 35 min
Partybrote
45min
Weizen-Roggen-Brötchen
2h 15min
Schweizer Bauernbrot
7 Std.
Skandinavisches Roggenbrot
27 godz.
Baguette Rustica
4h 20min