Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g Baisergebäck
- 150 g Zucker
- 1 Zitrone, Bio, 2 Streifen Schale (à 1 x 4 cm) dünn abgeschält, Saft ausgepresst
- 2 Eier (Kl. M)
- 150 g Mehl
- 75 g Öl
- 1 ½ TL Weinstein-Backpulver
- 100 g Saure Sahne
- 750 g Wasser, heiß
- 200 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- 1 Pck. Sahnesteif
- 200 g Frischkäse
- ½ Zitrone, Bio, in dünnen Scheiben, zum Garnieren (optioneel)
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1617 kJ / 386 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 31 g
- Vetten
- 25 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Eischnee erhitzt (Baisermischung)
10 min
Zitronen-Baiser-Torte
2h 10min
Coleslaw Hawaii
25 min
Champagner-Trüffel-Torte
14 Std.
Karamell-Beeren-Tarte
2h
Dresdner Eierschecke vom Blech
4h 30 min
Eisgugelhupfe mit Baiser und Johannisbeeren
2 godz. 25 min
Zitronen-Dessert mit Baiser
50min
Baisergeister
4h
Butterkuchen mit Vanillecreme
2h 30 min
Rhabarber-Himbeer-Pavlova
3h
Butter-Apfel-Kuchen
3h