Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Vorteig
- 1 Würfel Hefe (40 g), zerbröselt
- 100 g Milch
- 30 g Zucker
- 375 g Mehl
Kompott und Fertigstellung
- 300 g Heidelbeeren, TK
- 30 g Orangensaft
- 50 g Zucker
- 1 TL Speisestärke
- Wasser zum Anrühren
- 275 g Milch
- 2 Eier (Kl. M)
- ½ TL Salz
- 4 EL Öl
- 2 EL Puderzucker
- 200 g Schmand
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 3309 kJ / 790 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 105 g
- Vetten
- 29 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Armes Burgfräulein
20 min
Stachelbeer-Streuseltaler
1h 45min
Hefe-Schoko-Klößchen mit Kirschsauce
1 godz. 30 min
Süße Milchsuppe mit Himbeeren
25 min
Püfferchen mit Beeren und Crème fraîche
45 min
Tschechische Pfannkuchen
1 godz.
Raggmunk - schwedische Kartoffelpuffer
30 min
Lausitzer Hefeplinsen
1 Std. 25 Min
Pfannkuchen vom Blech
45 min
Buttermilch-Waffeln
30 min
Poffertjes
1 godz. 30 min
Bergische Waffeln
20 min