Apparaten en accessoires
Milchreiscreme mit Zabaione und Himbeerpüree
Voorbereiding. 20min
Totaal 30min
10 Portionen
Ingrediënten
Himbeerpüree
-
125 g Himbeeren, TK, aufgetautHimbeeren frisch125 g
-
Zucker75 g
-
Zitronensaft1 EL
Milchreiscreme
-
Zucker100 g
-
Milchreis60 g
-
Zitronenschale unbehandelt (à 1 x 4 cm)2 - 3 Streifen
-
Milch600 g
-
Ei1
-
Eigelb1
Karamell-Zabaione und Fertigstellung
-
Ei1
-
Eigelb2
-
Puderzucker50 g
-
Karamell-Hartbonbons130 g
-
Cocktailkirschen10
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 Portion
Eiwitten
7 g
Calorieën
1051 kJ /
251 kcal
Vetten
6 g
Vezels
2.6 g
Koolhydraten
43 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Weihnachts-Buffet
17 recepten
Duitsland
Duitsland
Misschien vind je het ook leuk...
Orangenparfait
6u. 30min
Zitronencreme
10u.
Omas-Lukullus-Brombeer-Becher
2u. 45min
Eton Mess
4u. 20min
Amarena-Eis
8u. 10min
Welfenspeise mit Trauben
2u. 30min
Andis Schokoladenkuchen
2u.
Tiramisu mit Amarettini-Keksen
4u. 50min
Amaretto-Eisparfait
8u. 15min
Gâteau au chocolat mit Apfelkompott
2u. 30min
Schoko-Pfirsich-Dessert
30min
Marquise au chocolat
8u. 30min