Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g Lammhackfleisch
- 200 g fetter Speck, gewolft (siehe Tipp)
- 1 Stück Schweinedarm (1,5 m lang)
- 500 g Wasser und etwas mehr zum Einweichen
- 130 g Eiswürfel
- ½ TL Backpulver
- 1 geh. TL Salz
- 1 geh. TL Senf
- ¾ TL Knoblauch, granuliert
- 1 TL Paprika edelsüß
- ½ TL Muskat
- 1 Zweig Thymian, abgezupft
- 1 Zweig Rosmarin, abgezupft
- ½ TL Pfeffer
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1611 kJ / 385 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 0 g
- Vetten
- 39 g
- Vezels
- 0.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gewürzpaste für Hühnerbrühe
45 min
Geflügelaufschnitt
12 godz.
Lyoner
12 godz.
Kräuter-Mayonnaise
10min
Paprika-Fleischkäse aus dem Ofen
3h 30min
Weißwurst aus dem Glas
1h 20min
Geflügelbratwurst
3h 30min
Gewürzpaste für Fleischbrühe
45 min
Weißer Nougat
49h
Klassische Bratwurst
3h 30min
Geflügelleberwurst
6 Std. 40 Min
Frische Butter
25 min