Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g Schweinehackfleisch
- 150 g Kalbshackfleisch
- 200 g fetter Speck, gewolft (siehe Tipp)
- 130 g Eiswürfel
- ½ TL Backpulver
- 1 geh. TL Pökelsalz
- 1 geh. TL Senf
- 1 TL Paprika edelsüß
- ½ TL Muskat
- ¾ TL Knoblauch, granuliert
- ½ TL Pfeffer
- 500 g Wasser, heiß und etwas mehr zum Einweichen
- 120 g rote Paprika, in Würfeln (5 mm)
- Wasser, kochend heiß, zum Überbrühen
- 2 Kunstdärme (à Ø 60 mm, Länge 30 cm)
- 1 Prise Salz zum Würzen der Paprika
- 500 g Wasser
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 4758 kJ / 1137 kcal
- Eiwitten
- 36 g
- Koolhydraten
- 2 g
- Vetten
- 111 g
- Vezels
- 1.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Geflügelaufschnitt
12 Std.
Lammbratwurst
3 Std. 30 Min
Geflügelfond
1 Std.
Paprika-Fleischkäse aus dem Ofen
3 Std. 30 Min
Weißwurst aus dem Glas
1h 20min
Leberkäse Pizza Style
2u. 40min
Geflügelbratwurst
3 Std. 30 Min
Jerk-Gewürz
5 Min
Gewürzpaste für Fleischbrühe
45 Min
Gyros-Gewürzmischung
5 Min
Klassische Bratwurst
3 Std. 30 Min
Brühpulver
4h 20min