Lyoner

Lyoner

4.0 9 beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 12u.
2 Stück

Ingrediënten

  • Kalbshackfleisch
    150 g
  • Schweinehackfleisch
    200 g
  • fetter Speck gewolft (siehe Tipp)
    200 g
  • Eiswürfel
    130 g
  • Backpulver
    ½ TL
  • Pökelsalz
    1 geh. TL
  • Senf
    1 geh. TL
  • Paprika edelsüß
    1 TL
  • Muskat
    ½ TL
  • Knoblauch, granuliert
    ¾ TL
  • Pfeffer
    ½ TL
  • rote Paprika in Würfeln (5 mm)
    120 g
  • Wasser, heiß und etwas mehr zum Einweichen
    500 g
  • Wasser kochend heiß, zum Überbrühen
  • Kunstdärme (à Ø 60 mm, Länge 30 cm)
    2
  • Salz zum Würzen der Paprika
    1 Prise
  • Wasser
    500 g

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 Stück

Eiwitten 36 g
Calorieën 4758 kJ / 1137 kcal
Vetten 111 g
Vezels 1.2 g
Koolhydraten 2 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...