Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g Zucker
- 2 Streifen Zitronenschale, unbehandelt (1 x 4 cm), dünn abgeschält
- 70 g Butter, weich, in Stücken
- 2 Eier
- 2 Eigelb
- 1 EL Rum
- 1 EL Rosenwasser
- 1 Prise Salz
- 50 g Marzipan-Rohmasse, in Stücken
- 30 g Kondensmilch
- 500 g Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 1 TL Backpulver
- Öl zum Frittieren
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 236 kJ / 57 kcal
- Eiwitten
- 1 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 2 g
- Vezels
- 0.2 g
Alternatieve recepten
Heidesand
1h 45 min
Spritzgebäck
1h
Königsberger Marzipan
8 Std. 30 Min
Baumkuchen mit Baileys-Zabaglione
2j 15 menit
Brauner Kuchen
7 godz. 40 min
Marzipanstollen
4h
Eierlikör-Eistorte mit Mandelboden
6 Std. 30 Min
Christstollen mit Marzipankern
2u. 25min
Eissplittertorte
4 Std. 15 Min
Marzipan-Butterkuchen
3 Std.
Butterkuchen mit Hefe
1sa 35 dk
Butterkuchen
1h 55min