Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Hefeteig
- 100 g Wasser
- 1 Würfel Hefe (40 g)
- 40 g Zucker
- 200 g Butter, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 4 Eier
- 700 g Mehl und etwas mehr zum Bemehlen
- 2 Prisen Salz
Belag und Fertigstellung
- 1 Glas Apfelmus (700 g)
- Puderzucker oder Hagelzucker zum Bestreuen
- Voeding
- per 12 Stücke
- Calorieën
- 21686 kJ / 5181 kcal
- Eiwitten
- 112 g
- Koolhydraten
- 714 g
- Vetten
- 203 g
- Vezels
- 41 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Zitronenkuchen
4h
Käsekuchen
4 Std. 30 Min
Heidelbeer-Marmorkuchen
1h 30min
Fruchtiger Käsekuchen vom Blech
1h 20 min
Gugelhupf mit Pflaumenmus
2h 30 min
Mohn-Quark-Kuchen vom Blech
2 Std. 10 Min
Schmand-Apfel-Kuchen
1h 30min
Pflaumenkuchen mit Zimt-Streusel
2h 30 min
Butterkuchen
1h 55min
Pfirsich-Streusel-Käsekuchen
1h 45 min
Butter-Apfel-Kuchen
3 Std.
Klassischer Streuselkuchen
3h 20 min