Apparaten en accessoires
Limo-Schmand-Kuchen
Voorbereiding. 20min
Totaal 2u. 30min
10 Stücke
Ingrediënten
-
Mehl140 g
-
Weinstein-Backpulver1 ½ TL
-
Eier (Kl. M)2
-
Zucker90 g
-
Öl50 g
-
Orangenlimonade100 g
-
Wasser, heiß750 g
-
Mandarinen (Abtropfgew. je 175 g)2 Dosen
-
Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt250 g
-
Sahnesteif1 Pck.
-
Schmand250 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 Stück
Eiwitten
4 g
Calorieën
1322 kJ /
315 kcal
Vetten
19 g
Koolhydraten
29 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
ESSEN & TRINKEN 1/2019
43 recepten
Duitsland
Duitsland
Misschien vind je het ook leuk...
Rote-Beeren-Baiser-Biskuit
3u. 15min
Spiegelei-Kuchen
1u. 15min
Pfirsich-Streusel-Käsekuchen
1u. 45min
Riemchen-Apfelkuchen
1u. 30min
Zitronenkuchen
4u.
Butterkuchen mit Vanillecreme
2u. 30min
Käse-Sahne-Torte
2u.
Frankfurter Kranz
6u.
Rührkuchen
1u. 10min
Tortenboden
45min
Butter-Apfel-Kuchen
3u.
Käsekuchen
4u. 30min