Kirschkuchen mit Crème-fraîche-Guss

Kirschkuchen mit Crème-fraîche-Guss

4.3 287 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 10min
12 Stücke

Ingrediënten

  • Butter weich, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
    250 g
  • Zucker
    230 g
  • Eier
    5
  • Mehl
    250 g
  • Backpulver
    1 Pck.
  • Sauerkirschen (Abtropfgew. 350 g), abgetropft
    1 Glas
  • Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
    200 g
  • Vanillezucker, selbst gemacht
    2 TL
  • Crème fraîche
    150 g

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 Stück

Eiwitten 6 g
Calorieën 1910 kJ / 456 kcal
Vetten 29 g
Vezels 1.1 g
Koolhydraten 42 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...