Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g Butter, weich, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 230 g Zucker
- 5 Eier
- 250 g Mehl
- 1 Pck. Backpulver
- 1 Glas Sauerkirschen (Abtropfgew. 350 g), abgetropft
- 200 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- 2 TL Vanillezucker, selbst gemacht
- 150 g Crème fraîche
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1910 kJ / 456 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 42 g
- Vetten
- 29 g
- Vezels
- 1.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Kirsch-Streusel-Kuchen
1h
Käse-Kirsch-Kuchen vom Blech
45min
Schmandkuchen ("Falscher" Cheesecake)
1h 55min
Birnen-Schmand-Torte
2h
Schmand-Kirsch-Kuchen
50min
Quark-Hefe-Kuchen
1h 20min
Kokos-Kirsch-Käsekuchen
7 godz. 30 min
Schoko-Kirsch-Käsekuchen
9 Std. 30 Min
Kirschkuchen vom Blech
1h 20min
Apfel-Streuselkuchen
1h 30min
Apfel-Sandkuchen
1h 30min
Apfel-Käsekuchen
1 Std. 40 Min