Apparaten en accessoires
Schoko-Kiba-Kuchen
Voorbereiding. 30min
Totaal 1u. 45min
20 Stücke
Ingrediënten
-
Haselnüsse200 g
-
Zartbitter-Schokolade in Stücken200 g
-
Butter weich, in Stücken250 g
-
Zucker250 g
-
Eier4
-
Milch150 g
-
Mehl180 g
-
Kakao20 g
-
Backpulver2 TL
-
Salz1 Prise
-
Sauerkirschen (680 g), abgetropft1 Glas
-
Bananen in Scheiben (ca. 2 cm)500 g
-
Sahne400 g
-
Sahnesteif2 Pck.
-
Vanillezucker, selbst gemacht30 g
-
Schmand400 g
-
Bananenchips zum Dekorieren100 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 Stück
Eiwitten
7 g
Calorieën
2009 kJ /
480 kcal
Vetten
32 g
Vezels
3.2 g
Koolhydraten
40 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
THERMOMIX® Magazin 3/2016
28 recepten
Duitsland
Duitsland
Misschien vind je het ook leuk...
Kirschkuchen mit Crème-fraîche-Guss
1u. 10min
Heidelbeer-Cornflakes-Torte
5u. 10min
Kiba-Crunch-Kuchen
5u. 35min
Birnen-Schmand-Torte
2u.
Fruchtiger Käsekuchen vom Blech
1u. 20min
Mohn-Quark-Kuchen vom Blech
2u. 10min
Himmlisches Manna
2u.
Kokos-Kirsch-Käsekuchen
7u. 30min
Schoko-Kirsch-Käsekuchen
9u. 30min
Maulwurfkuchen
2u. 30min
Apfel-Käsekuchen
1u. 40min
Rotkäppchen-Kuchen
4u.