Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teig
- ½ Zitrone, unbehandelt, Schale dünn abgeschält
- 180 g Zucker
- 20 g Vanillezucker, selbst gemacht
- 250 g Butter, weich, in Stücken
- 35 g Öl
- 7 Eier
- 400 g Mehl
- 100 g Speisestärke
- 1 Pck. Backpulver
- 130 g Milch
Creme
- 1 Glas Heidelbeeren (600 g)
- 100 g weiße Schokolade, in Stücken
- 200 g Schmand
Guss
- 400 g weiße Schokolade, in Stücken
- 10 g Sonnenblumenöl
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1887 kJ / 451 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 50 g
- Vetten
- 25 g
- Vezels
- 114 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Butterkekskuchen mit Puddingfüllung
3h
Kiba-Crunch-Kuchen
5 godz. 35 min
Erdbeer-Donauwelle
2 godz. 30 min
Heidelbeer-Cornflakes-Torte
5hod. 10min
Butterkuchen mit Vanillecreme
2 godz. 30 min
Spiegelei-Kuchen
1h 15min
Wassermelonen-Kuchen
2 Std. 15 Min
Konfetti-Torte
3h
Selterskuchen
2 Std.
Bunter Limonadenkuchen
1h
Luftige Goldtröpfchen-Quarktorte
2 Std. 15 Min
Marmorierter Brownie-Käsekuchen
8h