Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Biskuit
- 4 Eier
- 160 g Zucker
- 160 g Mehl
- ½ Pck. Backpulver
Schmandcreme und Fertigstellung
- 6 EL Zitronenlikör, z.B. Limoncello
- 100 g Zucker
- 25 g Vanillezucker, selbst gemacht
- 1 Streifen Zitronenschale, unbehandelt, dünn abgeschält (ca. 1 x 4 cm)
- 500 g Quark, 20% Fett
- 600 g Schmand
- 3 Pck. gebrauchsfertige Gelatine (z. B. Gelatine fix oder Sofort Gelatine) (insg. 90 g)
- 450 g Maracuja-Nektar
- 2 Pck. Tortenguss, weiß
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1583 kJ / 378 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 47 g
- Vetten
- 14 g
- Vezels
- 0.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mango-Joghurt-Torte mit Frischkäse
10 godz.
Fruchtige Erdbeer-Schmand-Torte
5 Std. 30 Min
Käse-Sahne-Traum
12 Std.
Kokos-Passionsfrucht-Torte
48 godz.
Tortentraum Himbeere
5h
Vanille-Nuss-Hochzeitstorte mit Schokodripping
48 godz.
Allrounder-Torte
1 Std. 30 Min
Haselnuss-Schokoladen-Torte
13 Std.
Himbeer-Schoko-Hochzeitstorte mit Schokodripping
48 godz.
Nuss-Schoko-Torte
9hod. 30min
Schokoladen-Frischkäse-Torte
3u.
Kirsch-Windbeutel-Torte
5h