Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g Butter, weich, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- Paniermehl zum Ausstreuen
- 180 g Zucker
- 100 g Marzipan-Rohmasse, in Stücken
- 3 Eier
- 180 g Mehl
- 3 gestr. TL Backpulver
- 200 g Sauerkirschen, abgetropft
- 1200 g Wasser
- Puderzucker zum Bestäuben
- Voeding
- per 1 Scheibe
- Calorieën
- 749 kJ / 179 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 21 g
- Vetten
- 9 g
- Vezels
- 0.7 g
Alternatieve recepten
Nougat-Rehrücken
3h
Marzipankuchen
2h 10min
Apfel-Karamell-Gugelhupf
1h 30min
Schoko-Kirsch-Kuchen aus dem Varoma
4 Std. 35 Min
Marzipan-Pudding
2h 20min
Gugelhupf mit Pflaumenmus
2h 30 min
Nusskuchen aus dem Varoma
1h 30min
Weißer Schoko-Kuchen (Resteverwertung von Eiklar)
50min
Marzipan-Butterkuchen
3h
Versunkener Pflaumen-Marzipan-Kuchen
1h
Vanille-Sahne-Gugelhupf
1h 20 min
Eiweißkuchen
2h