Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g Butter, weich, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- Paniermehl zum Ausstreuen
- 180 g Zucker
- 100 g Marzipan-Rohmasse, in Stücken
- 3 Eier
- 180 g Mehl
- 3 gestr. TL Backpulver
- 200 g Sauerkirschen, abgetropft
- 1200 g Wasser
- Puderzucker zum Bestäuben
- Voeding
- per 1 Scheibe
- Calorieën
- 749 kJ / 179 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 21 g
- Vetten
- 9 g
- Vezels
- 0.7 g
Alternatieve recepten
Möhren-Apfel-Kuchen
1h 30min
Grieß-Gugelhupf mit Orangenglasur
1h 30min
Französischer Hefekuchen mit Vanillecreme
3 Std.
Marzipan-Butterkuchen
3 Std.
Marzipan-Milchreis
50min
Gugelhupf mit Pflaumenmus
2h 30min
Bratapfelauflauf mit Marzipanguss
50min
Versunkener Pflaumen-Marzipan-Kuchen
1h
Apfel-Karamell-Gugelhupf
1h 30min
Marzipankuchen
2h 10min
Karibische Gugelhupfe (glutenfrei)
40min
Milchreiskuchen
3 Std.