Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Apfelmischung
- 100 g Apfelsaft
- 5 Äpfel, säuerlich (ca. 750 g), in Würfeln (2 cm)
- 50 g brauner Zucker
- 5 Blätter Gelatine
- Wasser zum Einweichen
- 1 Zitrone, unbehandelt, 1 EL Schale fein abgerieben, Saft ausgepresst
Boden
- 150 g Mandeln
- 130 g Butter, in Stücken
- 130 g Zucker
- 3 Eier
- 50 g Mehl
- 50 g Speisestärke
- 2 gestr. TL Backpulver
- 10 g Mandellikör (optional)
Füllung und Fertigstellung
- 500 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- 500 g Mascarpone
- 100 g brauner Zucker
- 140 g Amarettini und etwas mehr zum Verzieren
- Voeding
- per 16 Stücke
- Calorieën
- 35533 kJ / 8490 kcal
- Eiwitten
- 96 g
- Koolhydraten
- 575 g
- Vetten
- 639 g
- Vezels
- 41.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Zitronen-Joghurt-Torte
9h
Zitronen-Pfirsich-Charlotte
6h 30min
Kiba-Crunch-Kuchen
5u. 35min
Mandelnougat-Schokoladen-Kuchen
3h 50min
Maracuja-Schmand-Torte
4 Std. 45 Min
Kirsch-Vanille-Torte
24h
Mango-Joghurt-Torte mit Frischkäse
10h
Flockentorte
2 Std. 25 Min
Himbeer-Mascarpone-Torte
3 Std.
Birnen-Schmand-Torte
2h
Käsesahnetorte mit Mango
8h
Apfel-Käsekuchen
1h 40min