Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Mürbeteig
- 170 g Mandeln, ganz
- 70 g Zucker
- 150 g Butter, weich, in Stücken
- 180 g Mehl
Biskuit
- 4 Eier
- 200 g Mehl
- 200 g Zucker
- 1 Pck. Backpulver
- 15 g Zitronensaft
Johannisbeer-Belag
- 250 g rotes Johannisbeergelee
- 3 Pck. Tortenguss, rot (für à 250 g Flüssigkeit)
- 100 g Zucker
- 500 g Wasser
- 500 g rote Johannisbeeren, entstielt
Topping
- 100 g Schokolade, in Stücken
- 500 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- 20 g Vanillezucker, selbst gemacht
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1759 kJ / 420 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 48 g
- Vetten
- 22 g
- Vezels
- 2.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Johannisbeer-Baiser-Kuchen
1u. 50min
Donauwellen
2h 30 min
Kirsch-Vanille-Torte
24 godz.
Bananen-Eierlikör-Torte
11 Std. 40 Min
Aprikosen-Mascarpone-Charlotte
4h 10min
Blaubeer-Biskuitrolle
5h
Mango-Joghurt-Torte mit Frischkäse
10 Std.
Schoko-Biskuitrolle
14 Std.
Mohn-Kirsch-Streuselkuchen
2h 20 min
Biskuitrolle mit Himbeersahne
2h 30 min
Kirsch-Windbeutel-Torte
5h
Rotkäppchen-Kuchen
4h