Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- Butter, weich, in Stücken zum Einfetten
- 2 Eier
- 220 g Zucker
- 50 g Milch
- 150 g Mehl
- 2 TL Backpulver
- 1 Prise Salz
- 1000 g Rhabarber, in Stücken (3-4 cm)
- 100 g Wasser
- 2 Pck. Vanillepuddingpulver
- 400 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- 1 Pck. Sahnesteif
- Voeding
- per 1 Stücke
- Calorieën
- 1406 kJ / 336 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 36 g
- Vetten
- 19 g
- Vezels
- 3 g
Alternatieve recepten
Birnen-Schmand-Torte
2 Std.
Rhabarber-Käsekuchen
7 Std. 30 Min
Johannisbeer-Baiser-Kuchen
1 Std. 50 Min
Rhabarber-Mandel-Torte
4 Std. 30 Min
Topfentorte mit Birnen
4 Std. 30 Min
Stachelbeer-Schmand-Kuchen
1 godz. 40 min
Sanddorn-Torte (Mecklenburg-Vorpommern)
10 Std. 45 Min
Himmelstorte
1 godz. 40 min
Rhabarberkuchen mit Baiserhaube
1 Std. 20 Min
Pflaumen-Streusel-Käsekuchen
4h 10min
Mohn-Kirsch-Streuselkuchen
2 Std. 20 Min
Blaubeer-Mascarpone-Torte
3 Std. 10 Min