Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Poolish
- 150 g Wasser
- 1 Stückchen frische Hefe (erbsengroß)
- 150 g Weizenmehl Type 550
Quellstück
- 60 g Paniermehl
- 90 g Wasser
Hauptteig
- 280 g Wasser, kalt, und etwas mehr zum Bearbeiten
- 5 g frische Hefe
- 200 g Weizenmehl Type 550
- 250 g Roggenmehl Type 1150 und etwas mehr zum Bearbeiten
- 2 TL Salz (10-12 g)
- 30 g Röstzwiebeln
- 10 g Honig
- 1 TL Kümmel, gemahlen
- 100 g Katenschinken, gewürfelt
- Öl zum Einfetten
- 50 g Wasser
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1470 kJ / 351 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 61 g
- Vetten
- 6 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Doppelbocker aus dem Topf
3 Std.
Bergisches Urbrot
17óra
Tiroler Schinkenbrot
16 godz. 15 min
Schweizer Rustico
25 Std. 20 Min
Oberländer
14 Std. 30 Min
Monkey Bread
3 Std.
Schwäbisches Genetztes
10h
Baguettes Rustica
15 godz.
Apfel-Weizensauerteig
48 Std. 20 Min
Schweizer Bauernbrot
7h
Buttermilchbrot
18h
Baguette Rustica
4h 20min