Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Poolish
- 150 g Wasser
- 1 Stückchen frische Hefe (erbsengroß)
- 150 g Weizenmehl Type 550
Quellstück
- 60 g Paniermehl
- 90 g Wasser
Hauptteig
- 280 g Wasser, kalt, und etwas mehr zum Bearbeiten
- 5 g frische Hefe
- 200 g Weizenmehl Type 550
- 250 g Roggenmehl Type 1150 und etwas mehr zum Bearbeiten
- 2 TL Salz (10-12 g)
- 30 g Röstzwiebeln
- 10 g Honig
- 1 TL Kümmel, gemahlen
- 100 g Katenschinken, gewürfelt
- Öl zum Einfetten
- 50 g Wasser
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1470 kJ / 351 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 61 g
- Vetten
- 6 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Baguette
3h 45min
Ciabatta
3h 45min
Schweizer Rustico
25sa 20 dk
Röggelchen für Halven Hahn
1h 35min
Bergisches Urbrot
17h
Tiroler Schinkenbrot
16 godz. 15 min
Baguettes Rustica
15 Std.
Kleiner Laugenkranz
2 godz. 10 min
Schweizer Bauernbrot
7h
Schwäbisches Genetztes
10h
Baguette Rustica
4 Std. 20 Min
Allgäuer Seelen
1h 20min