Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Sirup
- 75 g Kaffee, aufgebrüht, stark
- 15 g Zucker
- 15 g Kaffeelikör
Schokoladen Ganache
- 150 g Zartbitter-Kuvertüre, mind. 55% Kakao, in Stücken
- 150 g Sahne
Kaffee-Creme
- 90 g Kaffee, aufgebrüht, stark
- 250 g Milch
- 30 g Zucker
- 25 g Vanillepuddingpulver
- 170 g Butter
Mandelbiskuit
- 70 g Mandeln
- 6 Eier
- 120 g Zucker und etwas mehr zum Bestreuen
- 1 Prise Salz
- 120 g Mehl
- 50 g Speisestärke
- 2 Prisen Tonkabohne, gerieben
Fertigstellung
- Physalis, halbiert, zur Dekoration
- essbarer Glitzerstaub, gold, zur Dekoration
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 3558 kJ / 850 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 67 g
- Vetten
- 57 g
- Vezels
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Schwarzwälder Kirschtorte
3 Std.
Biskuit
1 Std. 50 Min
Schwarzwälder Kirschtorte
10 godz. 30 min
Schachbrett-Torte
5h 10min
Kloster-Cremetorte
12h
Schoko-Pecannuss-Torte
4 Std.
Aprikosen-Mascarpone-Charlotte
4 godz. 10 min
Tortentraum Himbeere
5 Std.
Orangen-Schokoladen-Torte
3h 40min
Zitronen-Biskuitrolle
5 Std.
Mascarpone-Apfel-Torte
6 Std.
Zimt-Biskuit-Rolle
45 Min